Over ons

Laura

Laura

 

 


Trefwoorden:

Open, respectvol, passievol, in balans, een doorzetter, zielsgezond en zielsgelukkig!


Waarom ‘nu ben ik hier’?

Omdat genieten van waar je nu staat naar mijn idee een sleutel is tot gelukkig zijn.


Mijn achtergrond:

Ik ben 30 jaar en ik heb nu 15 jaar ervaring met chronische pijn door een zenuwaandoening in mijn benen. Deze heb ik opgelopen toen ik als vijftienjarig meisje drie maanden in coma heb gelegen na een ernstig ziektebed. Mijn linkervoet is verlamd en dit vormt regelmatig een beperking in mijn dagelijks leven.

Maar mijn beperking definieert mij niet, het is een onderdeel van wie ik ben. Daarnaast ben ik namelijk een vrolijke, spontane jonge vrouw die ervan houdt om het leven te vieren!


Opleiding:

HBO, Maatschappelijk Werk: Ik ben sinds 2012 afgestuurd aan de Academie voor Social Work aan Avans Hogeschool. Ik heb hier mijn Bachelor of Social Work behaald met als major Maatschappelijk Werk & Dienstverlening. Hiervoor heb ik twee MBO opleidingen mogen afronden, namelijk Sociale Dienstverlening en Sociaal Pedagogisch Werk met als specialisatie Activiteitenbegeleiding. Tijdens mijn opleidingen heb ik enkele interessante stages mogen lopen zoals bij de GGZ- info winkel, Verzorgingshuis Ter Weel (Goes) en Bureau Jeugdzorg te Roosendaal.

Mindfulness trainer: In het najaar van 2013 heb ik de basisopleiding tot Mindfulness trainer afgerond bij opleidingscentrum See True, te Rotterdam. Sinds september 2014 ben ik bezig met het vervolg traject om ervaren trainer te worden.

Masseur: In het najaar van 2015 heb ik de Basisopleiding Masseur afgerond bij ‘Zonnevlecht opleidingen’, te Vlijmen. Hierna heb ik twee verdiepende cursussen gevolgd: Massage & AD(H)D en Voetreflexmassage & AD(H)D.


Bikkel:

In oktober 2014 ben ik verkozen tot één van de twaalf ‘Bikkels’ door de Bart de Graaff Foundation. Zij ondersteunen mij bij de oprichting van ‘Nu ben ik hier’.