30 oktober: opening ‘nu ben ik hier’

30 oktober is het zo ver: de opening van mijn eigen onderneming! Na een jaar ‘bikkelen’ gaat ‘nu ben ik hier’ officieel van start en dat wil ik graag met jullie vieren. Samen met de Bart de Graaff heb ik mijn best gedaan en een mooi programma samengesteld voor jullie!

Iedereen die mij kent weet dat ik enorm veel houdt van lekker eten. Tijdens de opening gaat Pure2Eat hiervoor zorgen. Zij gaan heerlijke zoete en hartige hapjes maken; suikervrij, home- made en vooral heeeeeeel lekker! Mocht je benieuwd zijn naar hun assortiment: http://www.pure2eat.nl

nu ben ik hier pure2eat opening nu ben ik hier

nu ben ik hier pure2eat opening nu ben ik hier

Daarnaast vind ik muziek ook erg fijn dus daarom zeker niet onbelangrijk! Na de officiële opening worden we verblijd met een muzikale bijdrage van Bridget & the Goldfish! Voor muziek en info: http://www.bridgetandthegoldfish.com/

Bridget and the Goldfish

Bridget and the Goldfish

Voor de opening zijn er diverse activiteiten en dingen te doen. Zo is er een ware bikkelmarkt. De bikkels die ik dit jaar heb leren kennen doen geheel belangeloos mee en richten ieder of samen een marktkraam in met hun product of dienst. Ze vertellen je er meer over en je kunt ook producten aanschaffen. Er is geen pin automaat aanwezig! Wat geweldig dat jullie dit doen; Dave, Yuwita, Denise, Susan, Elisabeth, Kirsten, Vincent en Anne- Jitske! Ik kan jullie garanderen dat dit stuk voor stuk interessante mensen zijn, met een mooi verhaal en een fantastisch product of dienst! Neem de tijd om langs de kraampjes te lopen en met de bikkels in gesprek te gaan!

Websites van de bikkels:

Dave, over voeding en supplementen: http://www.justvital.nl/

Just Vital

Just Vital

 

Yuwita, over marketing: http://puurinmarketing.nl/

PUUR in Marketing

PUUR in Marketing

Denise, over design en bijzondere formaten: http://denisestoopen.com/

DSDS 1kopie

Susan, over heerlijke hapjes voor iedere gelegenheid: http://www.susanscatering.nl/

Susan's Catering

Susan’s Catering

Elisabeth, over honden en hoe je hiermee kunt coachen: http://www.canicoach.nl/

Canicoach

Canicoach

Kirsten, over een fit leven met honden: http://3fit.nl/

_JF_6085

Vincent, over de wonderlijke ruimtereis van Steven Sterman: http://www.bureausterrenstof.nl/De_wonderlijke_ruimtereis_van_Steven_Sterman

Bureau Sterrenstof

Bureau Sterrenstof

Anne- Jitske, over verschillende culturen en reizen: http://www.wereldvanculturen.nl/

Wereld van Culturen

Wereld van Culturen

Aan de kleintjes hebben we ook gedacht. Zo leest bikkel Vincent voor uit het kinderbroek dat hij heeft uitgebracht met Stichting Sterrenstof. Kan ieder kind geschminkt worden door Desiree, van BijDees. Linda Honing geeft daarnaast een workshop vanuit haar onderneming Kids & Coaching! Ze doet een leuk spel met de kinderen; ‘hier ben ik!’. Spelenderwijs en creatief aan de slag met zelfvertrouwen (één van de nummer 1 bikkeleigenschappen, natuurlijk!). We maken een leuke en gezellige kinderhoek, overzichtelijk, waar je kindje kan spelen en gezien wordt. Op deze manier kun jij meedoen met de workshops, want die hebben we ook!

BijDees!

BijDees!

Er worden verschillende workshops georganiseerd. Geheel belangeloos en dat vind ik erg bijzonder! Zo hebben we Sven en Tamara va Ademhalen.com die een workshops Verbonden Ademen geven. Super interessant om eens te ervaren! Bikkel Dave geeft een workshop over voeding en supplementen en bikkels Kirsten en Elisabeth vertellen je het één en ander over ‘spiegelen met honden’! Allemaal één groot raadsel, maar het maakt wel benieuwd, toch? YogaJuf Karin is ook van de partij, ze geeft op laagdrempelige wijze een workshop yoga, iedereen kan meedoen! Joke, van Zonnesteen Massagepraktijk, is aanwezig en geeft een stoel massage voor wie dit wilt, ze kan je daar ook het één en ander over uitleggen. Bikkel Yuwita heeft zich later aangemeld, ze heeft ons laten weten een interessante workshop Marketing voor Kleine Bedrijven te organiseren. Erg interessant voor startende ondernemers of ondernemers die vastzitten en nieuwe ideeën nodig hebben met betrekking tot marketing! En natuurlijk ga ik jullie een korte workshop mindfulness en meditatie geven! Ik heb er enorm veel zin in en hoop dat jullie e bij zijn!

De opening begint om 14:30 uur en zal rond 18:00 uur afgelopen zijn. Maar we sturen jullie niet hongerig naar huis, want bikkel Susant verzorgt een heerlijke gevulde soep tegen het einde van de middag!

Kortom, een leuke middag voor heel het gezin! Kom jij ook?

Officiële uitnodiging

Officiële uitnodiging

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s