‘Nu ben ik hier’

‘nu ben ik hier’ biedt een drieluik van instrumenten aan, gericht op stress- reductie, namelijk: mindfulness, meditatie en massage.

Instrumenten die jij kunt gebruiken om stress in jouw leven te voorkomen, verminderen of ‘genezen’. We hebben allemaal wel eens last van stress, maar wanneer deze stress zo hinderlijk wordt dat het moeilijk is om je dagelijkse bezigheden te blijven doen, dan wordt het zeker tijd om hiermee aan de slag te gaan. Op deze website kun je verschillende vormen vinden van therapie die op laagdrempelige wijze stress kunnen verminderen. Alle drie zijn ze gericht op jouw eigen kracht en hoe je zelf iets kunt doen om meer ‘lucht’ te krijgen.

Het drieluik kan apart van elkaar gebruikt worden, maar je kunt voor jezelf ook een combinatie bedenken die fijn voelt. Neem gerust contact met me op, zodat we kunnen overleggen of wat jij graag wilt mogelijk is.

 

 

2 gedachtes over “‘Nu ben ik hier’

  1. Toen Laura mij vroeg om aan haar try-out cursus mee te doen moet ik toegeven dat ik daar niet meteen enthousiast over was (wat heb ik me vergist). Ten eerste ben ik niet zo van de alternatieve geneeswijzen en sta hier nogal sceptisch tegenover. Daarnaast zit ik eigenlijk best goed in mijn vel dus vroeg me af wat zij voor mij kon betekenen. Ze vertelde mij dat ze misschien iets op pijngebied voor mij kon betekenen. Al meer dan 25 jaar ben ik chronisch pijnpatiënt. De reguliere geneeskunde heeft tot nu toe nog niet zo heel veel voor mij kunnen betekenen. Nou, dacht ik “:baat het niet schaad het niet”. Blanco maar open en bereid alles te doen ben ik de cursus ingestapt. We zijn nu 6 van de 8 lessen onderweg. Wat ben ik enthousiast geworden. Ik heb geleerd dat ik mijn pijn moet accepteren. Ik hoef hem niet weg te drukken of te negeren. Deze pijn is een onderdeel van mij en moet ik ook aandacht geven. Met als gevolg dat ik mijn pijn nu accepteer en deze nu veel minder als zodanig ervaar. Maar niet alleen op dat gebied is er veel veranderd. Ik ben me van veel dingen bewuster geworden en kan nu problemen beter relativeren, loslaten of aanpakken. Al met al zit ik nu “nog” beter in mijn vel. Laura bedankt!!! Liefs je schoonmoeder Vera.

    Liked by 1 persoon

    • Wat ontzettend gaaf om te lezen! Daar ben ik blij mee! Op naar de laatste paar weken 🙂 Ik vind het super dat je het een kans hebt willen geven.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s