Leer ‘nu ben ik hier’ beter kennen: de ruimte

2012

Gisteren heb ik samen met bikkelmanager Corine een goed gesprek gehad met Sven en Brigitte. Zij ‘runnen’, samen met Tamara, de ruimte waar ik mijn trainingen ga geven. Ik wil jullie langs deze weg meer vertellen over dit mooie initiatief, waar ik deel van ga maken. De site, gekoppeld aan de ruimte is: http://www.natuurgeneeskunsten.nl

Via natuurgeneeskunsten.nl kunnen complementaire hulpverleners (hulpverleners die aanvullend werken aan het reguliere zorgsysteem) zich bundelen. Op de site kun je zoeken op klacht, woonplaats of specialisme. In de toekomst krijg je als je mijn naam intypt dus mijn specialisme te zien (mindfulness), waar ik werk (Roosendaal) en wat voor klachten je kunt aanpakken met mindfulness (stress- gerelateerd, piekeren, chronische pijn, etc). Erg handig, want zo vind je dus meteen de ondersteuning die je nodig hebt!

Maar het collectief is meer dan dat. Het plaatje hieronder geeft het goed weer:

10616315_618303321622014_5726673880211001844_n

De ruimte aan de Oostelijke Havendijk te Roosendaal is een loods die in eerdere tijden gebruikt werd door de PTT (post). Hier werd de post gesorteerd en in de juiste stapeltjes gelegd om zo door te kunnen zenden naar de ontvangers. Zoals Sven mooi zegt: ‘Dat is ook wat wij hier doen, we zijn een doorgeefluik. Niet van post, maar van energie’.

En dan is wat je voelt: energie!

Je merkt dat het een plek is waar gedreven, gepassioneerde mensen samenkomen om te werken aan datgeen waar zij in geloven. Ik vind het een leuk vooruitzicht hier zelfstandig te werken, samen met ‘collega’s’.

Kortom, weer een stapje in de goede richting! Ik kijk ernaar uit hier aan het werk te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s