Tweedehands gezelligheid!

Nu ik steeds verder kom met het schrijven van mijn ondernemingsplan begint ‘alles’ steeds meer vorm te krijgen! Ik ben super enthousiast over wat er tot nu toe allemaal staat en wat er nog gaat komen…en als je enthousiast bent, dan gaat werken een stuk gemakkelijker! Maar, zoals Corine (mijn mentor en bikkel-manager) me gisteren heeft verteld, moet ik ook altijd even een momentje nemen om even trots te zijn op wat ik tot nu toe bereikt heb. Tevreden mag ook, maar liever trots 😉

Gisteren ben ik in Ede geweest, om samen met Corine te werken aan het ondernemingsplan. Deze is al een heel eindje af, maar nu komt het moeilijkste gedeelte wat mij betreft: het financiële plaatje! Lastig, maar gelukkig heeft de Bart de Graaff Foundation ook daar een oplossing voor! Ik heb volgende week donderdag een afspraak met de financiële man van de stichting: Joost! Joost gaat mij niet zo grappig vinden denk ik, of juist wel, want ik heb er werkelijk geen kaas van gegeten… Ik heb een overzicht gemaakt van wat ik denk te gaan verdienen en een overzicht van alles dingetjes die ik denk nodig te gaan hebben, maar dat is het dan ook voor nu 😉

Over spulletjes die ik nodig heb gesproken: vorige week heb ik een oproepje geplaats via Facebook. (Mocht je hem gemist hebben, check de facebook van ‘nu ben ik hier’!) om te vragen of men nog leuke spulletjes op zolder had liggen waar ik mijn ruimte straks in kan richten. En reacties kreeg ik, wat geweldig hoe jullie mee leven en voor mij op zoek zijn gegaan! Ondertussen heb ik leuke bordjes, kannetje, kandelaren en kaarsjes, geurbrandertjes en een super leuk kussentjes (van Loosh!) gekregen! Dank jullie wel, ik ben er super blij mee!

Toch ben ik nog niet helemaal klaar en zou het fijn vinden als jullie voor me willen blijven kijken. Hebben jullie nog dekens waar je niets mee doet? Of kussens? Dan kun je mij hier enorm blij mee maken!

Ondertussen bikkel ik vrolijk verder! Ik kan jullie zelfs al vertellen dat ik wellicht al een ruimte heb waar ik kan gaan zitten! Hopelijk kan ik jullie hier binnenkort meer over vertellen, als de puntjes op de i staan! Ik ben er in ieder geval al enorm blij mee!

I’ll keep you posted!

 

Liefs!

Laura