Time 2 ‘Bikkel’

Inmiddels heb ik gisteren de laatste workshop bij mogen wonen, georganiseerd door de Bart de Graaff Foundation. We hebben de afgelopen maanden kennis mogen maken met de verschillende facetten van ondernemen, dit varieerde van Sales, Marketing tot Positionering tot het inzetten van Social Media. Deze workshops werden georganiseerd door betrokken bedrijven die zich inzetten voor de stichting. Stuk voor stuk mooie mensen die erg inspirerend spraken over het ondernemen!

In de eerste maanden als Bikkel ben ik enthousiaster en enthousiaster geworden en heb ik een steeds beter beeld gekregen van wat ik wil gaan doen en hoe ik het vorm wil geven. En nu? Nu is het aan mij! Nu is het ‘bikkelen’ aan mijn ondernemingsplan met behulp van mijn mentor Corine…gebruik maken van mijn kwaliteiten en erachter komen wie ik ben en wat ik kan toevoegen aan het werkveld waarin ik wil gaan ondernemen.

Dat is het volgende doel. Want als je weet wie je zelf bent weet je wie jij zal zijn als ondernemer.

Als ik terug kijk op die eerste maanden als Bikkel ben ik vooral verwonderd..verwonderd over de mooie mensen die ik heb leren kennen: mijn mede- Bikkels. Stuk voor stuk inspirerende mensen die hun droom najagen op een andere manier dan anders, die me enorm aanspreekt. Het voelt een beetje als thuiskomen bij een familie waarvan je niet wist dat je ze had. Ik ben ook ontzettend trots wanneer één van mijn mede-Bikkels iets neerzet…en beetje bij beetje druppelen de prestaties binnen…Omdat ik zo trots ben en ik het ook echt een toevoeging vind om met jullie te delen, wil ik aandacht besteden aan een aantal Bikkels…en zo leren jullie ze wellicht beetje bij beetje ook meer kennen!

– Bikkel Susan Mientjes: Susan heeft op 1 februari haar bedrijf mogen openen! Ik was erbij aanwezig, samen met Dennis. Er waren naast andere Bikkels en het bestuurd van de stichting ruim 100 mensen! Super gaaf! Susan heeft een cateringbedrijf en maakt héérlijke gerechten! Bezoek zeker even haar prachtige website: http://www.susanscatering.nl

– Bikkel Dave van Brakel: Dave heeft de alternatieve elfstedentocht geschaatst om geld op te halen voor CF (Cystic Fybrose, taaislijmziekte). Dave heeft zelf ook last van taaislijmziekte en gaat zich met zijn bedrijf inzetten om mensen met een beperking te helpen aan een meer gezonde levensstijl. Hij heeft de tocht uitgereden en ook nog eens enorm veel geld opgehaald! Super goed gedaan, Dave! Dave zijn avonturen kun je volgen op zijn blog: https://dvb89.wordpress.com/

10418248_1588315111380993_357207592588711603_n

– Bikkels Milan van der Kroft en Kirsten Hanekamp: Mirsten gaat een onderneming starten die door middel van een drieluik (gezonde voeding, gezonde beweging en gezonde sociale interactie) mensen met een beperking gaat ondersteunen met het aannemen van een meer gezonde levensstijl. Haar website is sinds gisteren in de lucht: http://www.3fit.nl . Neem zeker even een kijkje! Milan is koerier en bezorgd pakketjes binnen 24 uur in zijn super gave bus. Over de bus en waarom hij nu zo mooi is kun je meer te weten komen als je dinsdagavond de tv aanzet op BNN! Kirsten en Milan zullen namelijk te zien zijn in de volgende aflevering van het programma ‘Je Zal Het Maar Hebben’. Deze wordt aanstaande dinsdag om 21:20 uur uitgezonden op (natuurlijk) BNN! Ik vind het enorm stoer dat jullie dit gedaan hebben en ben er trots op om jullie mede- bikkel te zijn. Wij gaan lekker samen naar de eerste aflevering kijken en daar heb ik nu al zin in! Allemaal kijken dus!