Welkom!

 

Welkom op ‘nu ben ik hier’, mijn eigen website waar ik op zal bloggen hoe mijn ‘bikkel’- avontuur verloopt! Op deze blog zal ik jullie op de hoogte houden van de stappen die ik neem om mijn eigen onderneming waar te maken en jullie op de hoogte houden van de activiteiten die hierbij horen.

Maar nu eerst even een korte introductie. Mijn naam is Laura, 27 jaar en woonachtig in Roosendaal. Op 1 oktober 2014 ben ik verkozen tot ‘Bikkel’ door de Bart de Graaff Foundation. Het woord Bikkel stamt af van de bijnaam van Bart de Graaff. Hij werd door vrienden en familie ‘Bikkel’ genoemd, met als simpele reden dat hij dat ook was.

Om Bikkel te worden moet je aan bepaalde eisen voldoen, kwam ik achter…je wordt het niet zomaar. Enkele eigenschappen die genoemd worden zijn: brutaal, daadkrachtig, eigenzinnig, gedurfd en gedreven. Ik mag me gelukkig prijzen deze eigenschappen ook te herkennen in mijzelf. Daarnaast moet je een eigen onderneming willen starten en een lichamelijke beperking hebben. Beiden ook aanwezig. Daar zal ik later wat meer over vertellen.

In mijn eerste blog vind ik het namelijk vooral belangrijk om de Bart de Graaff Foundation te bedanken. Wat een kans bieden jullie mij en wat ben ik hier blij mee. Sinds vorig jaar hoor ik bij een groep mensen waar ik me helemaal thuis voel en die me enorm inspireren. Daarvoor ook dank aan jullie: mede- bikkels!

Daarnaast enorm veel dank aan Niek Geurts, die mooie foto’s heeft gemaakt en me heeft ondersteunt met deze geweldige (al zeg ik het zelf) website!

En last but not least, mijn man Dennis. Zonder jou steunn en geloof in mij stond ik wellicht niet waar ik nu sta. En als ik er al zou staan, zou het veel minder gezellig zijn!

Ik hoop jullie de komende weken een beetje bij te praten over de bikkel- avonturen die al geweest zijn en daarna op de hoogte te houden van alles wat nog gaat komen!

 

Veel leesplezier!